Tidsbokning: 070 308 91 23

Om oss

IMG_8267

Beautybox grundades 2008, av den då nyexaminerade, skönhetsterapeuten Lovisa Sehlin. Ett år senare, sommaren 2009, inleddes samarbetet med nagelteknologen Maite Gonzalez. Tillsammans utvecklade de salongen under 3 år på Sankt Paulsgatan, vid Mariatorget i Stockholm. Hösten 2012 utökades verksamheten genom att flytta salongen till en större lokal på Hornsgatan, ett stenkast bort från Mariatorget. Detta innebar att Beautybox nu kunde erbjuda ett större utbud och en trivsammare miljö för sina kunder.

Utbildning

Maite Gonzalez har studerat vid Academy of Divine Beauty år 2008. Hon är diplomerad nagelteknolog. Maite har också medverkat som nagelteknolog vid reklamfotografering för svenska modekedjan H&M och Swarovski.


Maites starka sidor är: tålamod, glatt humör och ödmjukhet.

Vision

På Beautybox arbetar vi efter följande fundament:

Vi strävar ständigt mot att vara uppdaterade kring nya trender samt nya teknologi- och produktlanseringar inom skönhetsområdet.

Vår framtidsvision är att fortsätta expandera verksamheten genom att utveckla och komplettera vårt utbud av behandlingar och produkter.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och omhändertagna när de kommer till oss. Ett trevligt och behagligt bemötande gentemot våra kunder är något vi värdesätter högt. För att bemöta varje individuell kund på bästa tänkbara sätt har vi utbildat oss inom personprofilanalys (Extended DISC). Kontakten mellan kund och terapeut är, enligt oss, en viktig del i behandlingen.

Material och teknik

På Beautybox arbetar vi uteslutande med Axxium Gel System från O.P.I. Det gör vi, dels för att vi är utbildade med just dessa produkter men, framförallt för att de håller hög kvalité och ger fina resultat.

Proceduren vid nagelförlängning/nagelförstärkning går till på följande sätt:

Dina egna naglar byggs upp av en trögflytande gelé som sedan härdas under en lampa med UV-ljus. Därefter formas nageln med fil och lackas efter önskemål. Vid val av permanent nagellack härdas lacket under lampa med en gång och man behöver inte vänta på att lacket ska torka. Behandlingstiden varierar mellan 20-90 min, beroende på vilken behandling som ska utföras.

Att tänka på

Checklista innan behandling:

Framförallt, kom ihåg att slappna av. Det här är en stund för dig att bli ompysslad.

Vård och underhåll av konstnaglar